top of page
web-akmy-masthead-abt-us-7-1.png

TENTANG
ALL KURMA

Kesihatan dan Kegembiraan Bermula Di Sini.

ourstory-background

CERITA KAMI

Di All Kurma, Kesihatan dan Kegembiraan Bermula Di Sini.

 

Ditubuhkan pada 1995, All Kurma Malaysia bermatlamat untuk menyajikan snek berkualiti tinggi, sihat dan makanan Superfood pada harga yang berpatutan di Asia Tenggara. Kami berikhtiar untuk mempromosikan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat melalui rangkaian produk kami yang bersijilkan halal, vegan dan mesra paleo dengan sedikit atau tanpa bahan pengawet.

Kami percaya bahawa setiap individu perlu mempunyai akses kepada snek yang sihat dan makanan Superfood. Melalui bekalan kami berikan kepada pelbagai pelanggan dan pengguna dengan harga borong, kami memastikan misi kami dapat mencapai pelanggan, di manapun mereka berada.

sihat-bahagia.png

DAPATI PRODUK KAMI DI

abt-us-lotus.png

Lotus's ialah pasaraya besar dan kini beroperasi dalam lima format: Lotus’s Extra, Pasaraya Besar, Gedung Membeli-belah, Talad dan Ekspres. Lotus kini mempunyai 62 cawangan di seluruh Malaysia.

abt-us-mydin.png

MYDIN ialah salah satu pasaraya halal tempatan terbesar di Malaysia dengan rangkaian runcit yang menjual barangan isi rumah, hasil segar, pakaian, produk khusus muslim dan banyak lagi. MYDIN membuka lebih dari 67 cawangan di seluruh negara termasuk kedai premium bernama SAM'S Groceria.

abt-us-econsave.png

Econsave ialah salah satu peruncit terbesar di Malaysia dan mempunyai lebih daripada 57 lokasi di semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

abt-us-gergasi.png

Pasaraya Giant ialah rangkaian pasaraya sehenti yang menyediakan barangan runcit harian, makanan segar, perkakas rumah, aksesori dan bekalan lainnya. Giant mempunyai 59 cawangan di seluruh Malaysia.

abt-us-aeon.png

AEON merupakan salah satu pasaraya dan pusat beli-belah terbesar di Malaysia yang menjual pelbagai jenis makanan, barangan runcit, barangan rumah dan barangan lain, AEON mempunyai 62 cawangan dan pusat beli-belah di Malaysia.

abt-us-grocer.jpeg

Village Grocer ialah jenama pasaraya premium tersohor di Pulau Pinang, Lembah Klang dan Johor Bahru, dengan lebih dari 20 cawangan di seluruh Malaysia.

MEMBELI DALAM TALIAN

abt-us-shopee.png
abt-us-lazada.png
DAPATKAN PRODUK KAMI DI DUA PASARAN
DALAM TALIAN INI.

JENAMA

bottom of page